L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de novembre del 2018

El dia després de les plogudes (VI): L'Ull de Bou. Vídeo



Un brollador dels més tradicionals de Tavernes i de la Valldigna i del qual hem de dir que molt desconegut pels veïns i veïns: l'Ull de Bou. Naix a la falda baixa de les Creus, en la zona del Cambro, en terrenys relativament escarpat, entre roques, arbres i demés vegetació, com podeu vore a les fotorafies.



Una gran part del seu recorregut el fa entre camps privats, d'ací que corre canalitzat, i després ja segueix camí al Vaca per barranc del mateix nom.




No és massa habitual vore'l brollar i necessita de grans pluges, però quan ho fa, igual que amb la font del Bolomor, ofereix un dels espectacles de la natura més bonics de la Valldigna. Fixeu en el toll d'aigua que raja, malgrat que les imatges estan preses després de dos dies sense ploure.


Esperem que us agraden les imatges i el vídeo, preses per eixe gran coneixedor i amant de la Valldigna que és l'escriptor Sico Fons. Les imatges del vídeo estan unides simplement, sense cap tipus de muntatge. Esperem que ajuden a conéixer un poc més la nostra Valldigna i, com no agrair al Sico, la gentilesa d'haver-nos-les ofert per a gaudi de tothom.