L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 15 de novembre del 2018

Inauguració de les activitats de l'Associació Juvenil l'Ombria


L’Associació Juvenil L’Ombria ha obert les portes als vallers amb la inauguració de la seua primera Ronda Solar. Més de 50 persones van assistir a aquesta primer acte públic on es van realitzar jocs, danses i altres activitats, una que tenia a vore amb el Dia dels Morts, segons la cultura mexicana, i es va realitzar una ambientació aprofitant la celebració de Tots Sants.

També es van presentar diferents personatges i tradicions de diverses cultures internacionals, per tal de donar una altra perspectiva a la realitat cultural i social que la infància i joventut té presents dia rere dia.

L’equip de L’Ombria està compost per gent formada dins del món scout, amb experiència en activitats, acampades, excursions i, el més important, educació en valors, metodologia scout i educació emocional adaptada a l’edat de cada jove.

El forma un grup d'educadores i educadors motivats, amb una forta unió i amb gran poder per a transmetre els coneixements que tenen.

L’Ombria té un projecte ambiciós amb el que farà activitats setmanalment amb xiquetes, xiquets i joves d’entre 6 i 19 anys, en concret cada dissabte de 16.00 a 18.00 al pati de l’escola pública Sant Miquel de Tavernes.