L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dissabte, 1 de desembre del 2018

Carles Dénia representarà l’espectacle “Cant Espiritual” demà diumenge dia 2 a la Casa de la Cultura

Un dels espectacles que la critica ha valorat al llarg d'aquest 2018, podrem guadir-lo el pròxim diumenge dia 2 a la Casa de la Cultura. Es tracta de "Cant Espiritual", de Carles Dénia, que, acompanyat per sis músics i la balladora Karen Lugo, oferiran una proposta musical teatralitzada basada en el conegut poema d’Ausiàs March.
 
El poema “Cant Espiritual” és una oració delirant, bigarrada, complexa, plena de passió i sinceritat, on, el considera millor poeta valencià de tots els temps, mostra obertament les seues febleses. Carles Dénia porta els 224 versos de March al segle XXI, amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània i bolero americà, entre altres ritmes. Música lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral, polièdrica i apassionada com ho és el mateix poema d’Ausiàs March.
 
La representació “Cant Espiritual”, a càrrec de Carles Dénia, ha estat guanyadora dels premis Ovidi Montllor i Carles Santos 2018. Les entrades per a l’espectacle ja estan a la venda i es poden reservar mitjançant whatsapp al número 636.459.548 a un preu de 6 euros, en venda anticipada, i en taquilla el dia de l’actuació a 7,50 euros.