L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 25 de novembre del 2018

1r Camp a Través del curs escolar 2018-2019


Organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament ahir es va celebrar el primer camp a través del curs 2018-2019, amb la participació de 208 xiquets i xiquetes dels centres escolars de la població compresos entre els 5 i 12 anys.

Els regidors Josep Llácer, d'Esports, i Bea Ferreres, d'Educació, repartiren els trofeus i obsequis als participants, és a dir trofeus als tres primers classificats en cada categoria i un paraigües obsequi de la Regidoria d'Esports, una bosseta de taronges de l'empresa Sala Gandia SL i una botelleta d'aigua, obsequi de la Cafeteria Murciano que col·laboraren en l'esdeveniment.



Els resultats foren:

Prebenjamí masculí

Vicent Benavent    Patronat Sant Josep
Joan Ripoll Vercher     CEIP Magraner
Andreu Sapiña Fons    CEIP Alfàndec


Prebenjamí femení

Matilde Ruano Martínez    CEIP Sant Miquel
Joana Talens Mafé     CEIP Alfàndec
Adriana Teresa    CEIP Divina Aurora


Infantil 5 anys Masculí

Amadju Barry     CEIP Sant Miquel
Alberto Alberola Carull     Hermanas Doctrina Cristiana
Leo Rodrigo Bordes    CEIP Alfàndec


Infantil 5 anys Femení

Alejandra Savall Martí    Patronat Sant Josep
Valentina Sofía Raduda     CEIP Sant Miquel
Fatima Ezzahara    CEIP Divina Aurora

Aleví Masculí

Carles Morales Ciscar   CEIP Magraner
Dani Andrés Gascón    
Amin Erovi   CEIP Sant Miquel


Aleví Femení

Miriam Clemente Donet   CEIP Magraner
Laia Miñana Serra   CEIP Magraner
Lorena Vidal    CEIP Alfàndec

Benjamí Masculí

Madjou Barry   CEIP Sant Miquel
Ruben Cristobal Herrero    CEIP Alfàndec
Joan Cabrera Sansaloni    CEIP Magraner


Benjamí Femení

Angels Ferrando Sansaloni     CEIP Alfàndec
Laia Donet Plana    CEIP Alfàndec
Paula Gimeno Vercher  Hermanas Doctrina Cristiana

4 comentaris:

veïna ha dit...

Molt bé per tots els xiquets i xiquetes. I no tant bé les persones encarregades de l'organitzacio. En la categoria prebenjami femení, no van aturar la cursa, ni van fer cap explicació a la resta de xiquetes que van vore com que encara que no no realitzes tot el recorregut de la cursa, no passa res. No és gens educatiu, el que van aprendre les xiquetes que SI van fer tot el recorregut.

Juan ha dit...

Sóc el pare de Joana Talens Mafé. Hi ha un error, pertany al CEIP Alfandech. Pel que fa al resultat es va quedar la segona indiscutíblement. Ara bé nosaltres ens anarem i no ens esperarem a recollir cap premi ja que la reflexió que li vaig transmetre era que la cursa no havia estat justa i no mereixia el premi. La primera xiqueta va creuar la corda, ella i altres xiquetes la van seguir. Està clar que massa fan en organitzar l'event com per a fer el control minucios de quí passa o nonpassa per tot el circuit. No obstant si els pares ferem el correcte podría haver estat més just el resultat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem tornat a comprovar els resultats que ens han passat per si fos una errada nostra, i efectivament, som nosaltres qui hem escrit malament el nom del centre. Les nostres disculpes a vosté i als lectors. Ja està rectificat.

I quan a tot el demés, és veritat que fer un esdeveniment d'aquesta classe amb menuts/des i amb tantes categòries, sempre resulta complicat dur un control minuciós. L'honora a vosté la seua comprensió i el reconéixer que de vegades els pares tots podríem col·laborar més perquè resulte millor. Gràcies pel seu comentari en positiu.

Anònim ha dit...

Senyora veina quina culpa te la organizacio si un grupet de corredors van per no toca, en totes les carreres va eixir com sempre durant 28 anys que es fa esta cursa molt be i el xiquets i xiquetes van passar un mati esportiu i bonic. No possen pegues aon no anian.