L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 15 de novembre del 2018

Situació actual i l'Ajuntament informa: hora 12'15 de migdia


Aquest mati hem tingut un gran ruixat, fort i acompanyat de tempesta de llamps i trons. La pluja caigut ha estat molt abundant en alguns moments, sobre tot al voltant de les 11 del matí, quan semblava que podíem patir un episodi com el de fa un mes, quan en dos hores en caigueren 210 litres. El riu Vaca a les 12'30 hores assolia el màxim nivell del dia. Sort que en la capçalera del riu no ha plogut tant. 


Així estava la zona de l'assut a migdia
Finalment no ha estat així, i encara que l'oratge ens ha donat en aquestes últimes hores una treva, no es pot descartar que a la vesprada o de nit es repetesquen les pluges fortes. Estem en ple període de gota freda i sol passar això, en alguns llocs plou a mars i en altres pròxims ni gota. Aquest matí, quan més plovia a Tavernes, a Alzira no en queia ni gota. Segons les dades d'AVAMET, a Tavernes ha plogut fins ara 70 litres.

L’Ajuntament de Tavernes ha decidit suspendre l’activitat a partir d'este migdia en tots els centres educatius, instal·lacions esportives municipals, la biblioteca municipal, centre de convivència de menors i qualsevol altre centre públic.


Una imatge del Clot de la Font a migdia

L'Ajuntament recomana que, al llarg del dia, seguim amb atenció els canals d'informació oficials, des d'on s'indicarà si les classes se suspenen també demà. 

Cal indicar que el Centre d'Emergències de la Generalitat ha informat que en les primeres hores de la vesprada d'avui s'espera la reactivació de nuclis dispersos de precipitació intensa a les zones geogràfiques que estan en situació de preemergència NIVELL ROIG, cas de la nostra zona.

En alguns moments les trapes del clavegueram s'han alçat de tanta aigua com portava

Des de La Cotorra farem tot el possible per continuar informant-vos i ens farem ressó de les actualitzacions que puga fer l'Ajuntament.
Recordem que en casos de preemergència per fortes pluges, cal evitar els desplaçament innecessaris.