L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de novembre del 2018

Tavernes celebra demà el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.




Encara que oficialment la data és el 25 de novembre, Dia internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, cal que la lluita siga al llarg de totes els dies.

L'Ajuntament de Tavernes celebrarà un acte institucional amb la lectura d'un manifest redactat pel grup "Treballant per la Igual" del partit judicial de Sueca al qual pertany Tavernes. 

A les 20 hores de la nit i al saló de plenaris de l'Ajuntament se celebrara un acte commemoratiu al voltant del 25 de novembre que comptara amb la presència de la diputada de polítiques socials, Mònica Alvaro i la lectura d'un manifesta a càrrec de la jurista Pilar Gil.

L'acte comptarà amb l'actuació del cor Quinzedemarç.