L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

diumenge, 4 de novembre del 2018

Compromís aconsegueix del Congrés una partida pressupostària per a la connexió de Tavernes amb l’AP-7


Tavernes disposarà d’una connexió amb l’AP-7 després que el Congrés de Diputats aprovara una moció de Compromís que contempla la construcció de les connexions amb l’AP-7 a Tavernes, així com a Vinaròs, Alcalà de Xivert, Benicàssim, Vila-real, Almenara, Sagunt, Alzira, Gandia, Oliva, Ondara – Gata de Gorgos, Calp i Altea.

La moció contempla així mateix que es garantesca a partir del 31 de desembre de 2019 la gratuïtat total de l’autopista, i que no s’aplicarà cap classe de cànon, peatge tou o eurovinyeta als usuaris de l’AP-7.

La moció de Compromís va comptar amb 246 vots favorables i 94 abstencions del PSOE i del PNB.

Marta Sorlí, la diputada proponent, ha celebrat que el parlament haja donat un mandat clar al govern del PSOE: “Des d’avui Sánchez i Ábalos saben que l’única opció per a l’AP-7 és la gratuïtat total per a les persones usuàries”.

En recolzament de la proposta presentada al Congres de Diputats, representants de Compromís dels municipis de la Safor, entre ells el regidor Josep Llácer en nom de Tavernes, varen reivindicar davant del peatge d’Oliva la gratuïtat de la via, com a alternativa als greus problemes de trànsit de la N-332 que travessa els municipis de la comarca.

Els concentrats varen criticar l’ambigüitat del govern del PSOE que ha passat els darrers mesos a contemplar un “peatge blanet” per a l’autopista, amb l’excusa que s’ha de mantindre. 

Sembla ser, diguem nosaltres, que les autopistes que hi ha sense peatge a tot arreu de l’estat espanyol són autopistes on no cal el manteniment perquè han estat i són completament debades, i que només cal manteniment a l'A7, després de 48 anys d'estar pagant peatge.