L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 29 de novembre del 2018

La zona de jocs infantils del Parc Accessible de la Goleta gaudeix d'una millora general i de nous jocs


L’Ajuntament de Tavernes du a cap obres de millora i reposició dels jocs infantils del Parc Accesible ubicat al principi de la platja de la Goleta, en la zona del canal que separa les dues platges valleres.


Les obres que actualment estan en fase d'execució, però com es pot apreciar en les fotografies estan bastant avançades, i han servit per a canviar totalment l'entapissat de suro del terra i també s'han canviat tots els jocs infantils buscant una relació amb el lloc on s'ubica: un vaixell gran per als jocs i altres elements més menuts en forma de peixos. El nou entapissat de suro també s'ha decorat amb motius marins.
La inversió que realitza el govern de govern de Compromís per atendre aquestes millores i reposició dels de jocs infantils és de 35.000 euros. Una quantitat que se suma als 200.000 euros invertits en altres zones infantils,  cas del Passeig de Lepant (57.000 euros), el passeig del País Valencià (60.000 euros) i la plaça d’Espanya (32.000 euros), on els xiquets i les xiquetes gaudeixen de nous jocs des de fa alguns mesos.