L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 de novembre del 2018

La Conselleria d'Educació premia 8 alumnes vallers de centres escolars




Un total de 8 xiquets i xiquetes, alumnes dels centres escolars de Tavernes, han obtingut el Premi Extraordinari de Primària segons s'indica en la Resolució del 8 d'octubre de 2018 de la Direcció General de Política Educativa, que s'ha fet ara oficial. En la imatge de dalt estan els noms dels premiats i els centres a qui pertanyen.

Els premis es concedeixen després de revisar les sol·licituds. Ordenades de major a menor nota mitjana en les àrees de 5é i 6é d’Educació Primària,  es confecciona la relació d’alumnat adjudicatari dels premis extraordinaris d’Educació Primària.

L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment  acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que serà entregat en un acte acadèmic organitzat a l’efecte.

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària per part d’un alumne o alumna es farà constar en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica, que haurà d’omplir el centre docent en què l’alumne o alumna haja finalitzat l’etapa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena a todos ellos, y a sus padres, que seguramente les habrán inculcado la importancia del estudio y una buena educación. Ahí tienen un merecido premio al esfuerzo, los mejores expedientes de Tavernes. Un ejemplo a seguir por sus compañeros de clase... y les deseo que sigan cosechando éxitos.Por cierto Cotorra, son ocho niños, no siete.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la correcció. Un despiste. Sort que el llistat és clar i no ens hem deixat ningú!

Anònim ha dit...

Enhorabuena se lo han trabajado. Los centros y los chiquets !!