L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de novembre del 2018

La falla Passeig exalta Encar i Alba com a falleres majors 2019.




Encar Guijarro i Alba Almiñana ja regnen com a falleres majors de la falla Passeig per al 2019. Els actes que les coronaren al més alt d'aquesta falla tingueren lloc el passat cap de setmana a la Casa de la Cultura de la nostra ciutat. 

El dissabte fou el torn de la fallera major,  que va estar acompanyada pel president Sergio Espinosa. L'acte va versar sobre la importància del Sol a les nostres vides. Tant Encar com Sergio agraïren en els seus discursos "el treball de la gent de la falla per fer un acte tan emotiu". Aquest va començar amb un homenatge a les persones de la falla que han faltat l'últim any faller com ara Yago Pellicer, Jose Manuel Juan, Santiago Martí, Resu i Pepa Galiana. 



El diumenge, Alba i Gerard foren els protagonistes del seu acte en que desenes de menuts es vestiren per fer palesa la importància dels menuts en la falla que enguany celebra els seus 35 anys. Destacar la presència de l'alcalde de Simat de la Valldigna, Victor Mansanet qui va voler "felicitar dues simateres com a falleres majors".