L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de novembre del 2018

Compromis no ha pujat mai el rebut del fem: Ens tornen a mentir, i ho demostrem.


Ens segueixen mentint i confonent als veïns de Tavernes. Hem tornat a llegir l'acusació que Compromís ha pujat el rebut del fem. Temps arrere varem poder llegir la mateixa acusació, i al partit autor els vam dir que eren uns mentiders, i els vam demostrar amb rebuts que el rebut de fem no ha pujat a Tavernes des del 2012. Com fem ara.
El govern de Jordi Joan mai no ha pujat el rebut del fem. Comproveu els rebuts de dalt. Són reals, amb el nom d'usuari tapat.

La realitat és que hi ha partit on els regidors i la portaveu no s'assabenten. I com que no s'assabenten, desconeixen que per a canviar el preu del rebut del fem, com el regula una taxa cal modificar l’ordenança en el plenari. A vore si per fi són capaços de dir-nos en quin plenari s'ha produït la modificació de la taxa i la pujada del rebut.

Mentre esperem que ens ho demostren, podeu entretindre-vos comprovant els rebuts del 2012 al 2018,  on es pot vore ben clarament que el preu sempre és el mateix: 40'50 euros.

Una vegada més i com vulgarment es diu, nosaltres deixem al PP amb les vergonyes a l'aire, i els repetim: són uns mentiders.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor quina creu. Estos es pensen que és anar a missa i confessar-se les mentires i tot arreglat.

Anònim ha dit...

En pregunte, en el pp no anian persones concretes que es diguen es teu fen riure a totes hores. Inexplicable.