L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de novembre del 2018

RECORDEU: Avui a les 18 hores al Braç Treballador hi ha el taller "El cervell. Mou el teu cos".


La regidoria de Sanitat, de la qual és responsable la regidora Noe Alberola, ha organitzat en col·laboració amb la Diputació de Valencia i per avui dimecres, dia 28, a les 18 hores, un taller en el Braç Treballador sota el títol genèric de "El cervell. Mou el teu cos". L'encarregada d'impartir el taller serà la fisitorapeuta i logopeda Laura Montalbà Garcia.

Els estudis han demostrat que l'exercici físic sembla tindre un efecte positiu en la prevenció de la decadència cognitiva i la demència en persones majors. L'exercici influeix en el cervell perquè hi ha un augment en la concentració de "colina", un nutrient essencial per a la salut cerebral però que si hi ha una concentració excessiva pot influir negativament, com ocorre per exemple amb l'alzheimer.

Practicar exercici físic deriva en uns nivells de concentració de "colina" estables, sense oblidar que l'exercici millora el rendiment cardiopulmonar i l'estat físic en general. 

En resum: fer exercici millora l'estat físic general de les persones majors, protegeix les cèl·lules del cervell davant els danys causats per l'edat i per algunes malalties degeneratives.