L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 6 de novembre del 2018

PLENARI NOVEMBRE 2018: L’Ajuntament ret homenatge a la nissaga Jareño, una família de campions.



L’Ajuntament de Tavernes va retre en el plenari de novembre un merescut homenatge a una gran família d’esportistes vallers, els Jareño, en aquest cas personalitzat en dos dels seus components, Bernardo Jareño Rodriguez i Bernardo Jareño Manclús, pare i fill, especialistes en la modalitat atlètica d’aquatló.

Els portaveus dels grups municipals remarcaren l’esforç, el sacrifici i, tantes vegades la solitud, dels atletes minoritaris com són els Jareño, i on moltes vegades s’han de sufragar ells mateixos viatges i estances a la península o l’estranger perquè són modalitats esportives on no hi ha massa esponsors. 


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en nom de l’Ajuntament i en representació de la ciutat de Tavernes oferia una placa de reconeixement a cadascun dels dos atletes i els agraïa haver dut el nom de Tavernes al lloc més alt de la modalitat atlètica que practiquen.

Bernardo Jareño Rodríguez, que exerceix com a mestre al CEIP Magraner, va estar acompanyat en l'acte d'homenatge pels alumnes del centre i professorat. 
 




Bernardo Jareño Rodríguez ha estat: 

Campió d'Europa de duatló Standard.
5é del Mundial de duatló.
Campió d'Espanya de duatló mitja distància.
Subcampió d'Espanya de duatló Sprint.
Campió del circuit Mediterrània de triatló.
Campió Autonòmic d'aquatló. 

Bernardo Jareño Manclús en aquesta temporada ha aconseguit 18 podis:
 
Subcampió del món en aquatló
Guanyadors de 9 curses a peu i 2 podis
6 podis en travesseres