L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 d’abril del 2017

Una molt bona notícia: Tavernes una de les millors destinacions del turisme sostenible segons Hundredrooms



Tavernes ha estat elegida com una de les millors destinacions espanyoles per a fer turisme sostenible o ecoturisme, segons el comparador Hundredrooms.

Les Nacions Unides han declarat enguany 2017 com l'any del Turisme Sostenible, i Hundredrooms ha llistat els municipis més sostenibles d'Espanya, aquells que "no solament permeten viure una experiència saludable, sinó que també són un exemple de consolidació d'aquesta necessària tendència".

Tavernes és una dels localitats elegides com a exemple de respecte pel medi ambient, en una llista on a més es troben Santiago de Compostel·la, Menorca (Illes Balears), Telde (Las Palmas), Càceres, Sant Sebastià (Guipúscoa), Campisábalos (Guadalajara) o Pueyo de Araguás (Aragó).

L'esforç del govern municipal de Compromís d’establir rutes arreu del terme municipal amb un marcat caràcter ecològic i de respecte al medi ambient (Ruta dels Sentits, rutes de senderisme, recuperació d’espais especials com els ullals, etc) té ara el seu  premi en el reconeixement d’aquest comparador.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran noticia es nota quan baixes del tren i notes la olor a flor d'azahar.

Anònim ha dit...

Per als que diuen i no paren de repetir que en Tavernes no hi ha política turística : Zas, en tota la boca.