L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 5 d’abril del 2017

Dissabte, 8 d'abril, eixida de senderisme oberta a tothom

 foto de Esports Ajuntament Tavernes de la Valldigna.




El pròxim dissabte, dia 8 d'abril, està anunciada una eixida de senderisme amb l'objectiu de conéixer alguns dels paratges i zones singulars de la nostra Valldigna.

Organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes, es visitaran llocs com l'Ombria , Clot de la Font i Molí Vell del Pla per tal que els xiquets tinguen l’oportunitat de conèixer els entorns naturals i el patrimoni de què disposa Tavernes. 

L'eixida serà a les 9'30 des del Poliesportiu cap al riu Vaca, es passarà pel Vadell (afluent del Vaca ) , i s'anirà pel camí de l'Ombria cap al Clot on s'esmorzarà. D'allí pel Camí vell del Castell a buscar el Camí del Pla direcció al Molí Vell per a visitar-lo. En acabar la visita , tornada al poble pel mateix camí del Pla.

Les inscripcions seran a partir de les 9 del matí. Serà imprescindible que els xiquets menors de 9 anys vagen acompanyats d’un adult.

 .