L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 20 d’abril del 2017

Acaben els treballs de demolició de la roca del Cantalot


Les obres per a demolir la roca del Cantalot ja han acabat, la certificació dels treballs està firmada  i s’ha fet l’acta de recepció i entrega a l’Ajuntament.

La regidora de Seguretat, Llum Sansaloni, i l’arquitecte municipal, acompanyats del tècnic del Servei de Medi Ambient de la Diputació i un responsable de l’empresa adjudicatària de les obres, han revisat els treballs.



L’objectiu dels treballs ha estat garantir la seguretat i evitar el risc de solsida, ja que el pas del temps i els temporals de pluja i vent van empitjorar l’estat de la roca que donava sobre el parc del Cantalot. 

La demolició de la roca va començar el mes de gener després que l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València van signar l’acta de replanteig de les obres de demolició, que han tingut un cost de 8.400 euros. 

Com ja es va informar, el mes de setembre del 2016 l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València varen firmar un conveni per a treballar conjuntament en la solució del problema.