L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 27 d’abril del 2017

L'alcalde de Tavernes rep al grup d'estudiants que faran pràctiques a l'Ajuntament


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, han rebut els estudiants que faran pràctiques al consistori i que provenen dels centres IES Valldigna, la Universitat de València i l’Acadèmia Almi en el saló de plens de l’Ajuntament.

Cal saber que l’Ajuntament de Tavernes té firmat un conveni amb els centres educatius i l’ADEIT perquè els alumnes puguen fer pràctiques en el consistori. El nombre total d'estudiants en pràctiques són 15 jòvens.



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, els han donat la benvinguda i els han encoratjat a “aprendre de tots els professionals que treballen en el consistori. Les pràctiques us serviran per a conèixer la realitat de les tasques que podreu fer en un futur i suposaran  un primer pas al món laboral”.

L’objectiu és permetre que els jóvens apliquen i complementen els coneixements que han adquirit en la seua formació acadèmica, i afavorir l’adquisició de competències que els preparen per a la seua professió. En concret, els estudiants obtindran experiència en el camp de l’administració, l’electricitat i l’esport.