L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

divendres, 28 d’abril de 2017

¿Ha anat la Policia Nacional a identificar-los com va fer amb la vicepresidenta de la Diputació?


Una desena de militants d'extrema dreta pertanyents al grup ultra España 2000 s'ha concentrat aquesta vesprada davant de la seu de Compromís a València, segons informa LaVeuPV. Embolcallats amb senyeres i una bandera espanyola, els manifestants han mostrat una pancarta amb el lema "Som valencians i espanyols... però no catalans".

Aquest fet s'ha produït mentre a l'interior de la seu de la formació nacionalista es duia a terme una reunió de la sectorial de Dones amb Compromís. A l'eixida de la reunió, els manifestants han increpat els representants de la coalició que hi participaven.

No ens consta que haja hi hagut identificacions dels concentrats, com tampoc ens consta que siga una concentració comunicada i aprovada. 

Aquesta mena d'actes han estat normals de l'extrema dreta sempre que ens apropem als actes programats amb motiu del 25 d'abril, que tindran lloc demà a València.