L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 10 d’abril del 2017

PLENARI ABRIL 2017: El plenari aprova modificacions del conveni de treball amb funcionaris


El plenari de Tavernes va aprovar una modificació del conveni de treball del personal al servei de l’Ajuntament que afecta les ajudes socials per fills amb discapacitat i la regulació de la productivitat per tasques especials que realitzen.

La modificació s’havia aprovat en la Mesa de Negociació i va ser ratificada en plenari per Compromís i EU. El PSOE i el PP no recolzaren la modificació i argumentaven que no se’ls havia avisat en les negociacions, un argument rebutjat pel regidor de personal Perfecto Benavent, que afirmava que se’ls havia avisat i se’ls havia informat de les decisions preses, un extrem que ratificava el regidor d’EU confirmat que l’actuació del regidor de Compromís havia estat adequada.

El regidor informava que la negociació havia estat amb un sindicat, CCOO, perquè encara que tots estaven convocats a traves dels enllaços sindicals, eren els sindicats qui havien decidit acudir o no a les negociacions.  Aquesta negociació final, feta només amb CCOO, que és el sindicat majoritari de l'Ajuntament, perquè els altres no hi acudiren, va aprovar modificar les ajudes socials per incloure una quantitat no inferior al 0,5% de la massa salarial destinada a programes d’acció social per als empleats i percepció d’ajuda per fill amb discapacitat.

Igualment s’aprovava establir la paga per productivitat de manera objectiva per a la qual cosa es crearà una Comissió Tècnica de Valoració de Productivitats, que gestionarà de manera preceptiva i vinculant, almenys un 50 % d’una aplicació pressupostària creada a eixe efecte.

El resum i valoració d’aquest punt de l’ordre del dia el podeu escoltar a continuació