L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 24 d’abril del 2017

A la "recerca, captura i reparació" de l'avaria que deixa a fosques l'Avinguda de Malta


Potser semble que hem fet un titular en pla de "guasa" però.... no,  és ben cert que els treballs que efectua l'Ajuntament a l'Avinguda de Malta tenen alguna cosa d'investigació des del moment que no se sap en quins punts pot estar exactament la part pitjor de tota la instal·lació, l'avaria o avaries,  i cal anar zona per zona i provant.

I igual no és en un punt únic, sinó que n'hi ha més en una instal·lació autoritzada pel PP en el seu dia. Els tècnics municipals, i això s'ha dit en molts plenaris, creuen que part del sistema d'enllumenat public presenta problemes i una mala ubicació de les arquetes. 

Els problemes ja van aparéixer els primers dies, amb anteriors governs, la cosa no ve d'ara, sempre que hi ha hagut pluges de certa intensitat, els fanals d'enllumenat deixen de funcionar perquè les arquetes s'omplin d'aigua.

Passa amb fortes pluges, com les  del passat hivern. Van deixar ben clar els problemes d'enllumenat públic que té la urbanització aprovada i autoritzada pel PP, uns problemes que s'afigen al més greu que feren: deixar construir en zona de policia del riu Vaca.


L'Ajuntament vol solucionar els problemes d'electrificació, i ha començat per la substitució del cablejat principal del sistema, alhora que es repassen connexions i es milloren arquetes.

El treball es fa amb cura, però no hi ha certesa que no torne a produir-s'hi alguna apagada amb fortes pluges. Serà quan es podrà comprovar si les soluciones d'ara són definitives. Si no, caldrà pensar a fer la instal·lació de nou, amb la complexitat i complicació, pel cost  i pel que suposaria d'alçar voreres i potser que zones de carrers.

Calia que els anteriors govern hagueren cuidat aquestes coses quan van aprovar i es va executar la nova urbanització... Ara no hi hauria cap problema de la llum, ni tampoc  problemes d'afecció del riu Vaca a la urbanització i ni existiria eixa sentència en contra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els tecnics han canviat poc, i als politics, quan se'ls posa blanc sobre negre algun problema, diuen que 'els tecnics diuen...'

Anònim ha dit...

A banda de la responsabilitat de l'anterior Corporació, que no la negue en cap moment, així com la del tècnic municipal encarregat de la supervisió del projecte i l'execució de les obres, també tindria que aclarir-se la responsabilitat d'altres persones:
- Gran part de responsabilitat tindrà l'agent urbanitzador (podrieu posar qui era)
- El despatx d'arquitectura privat local que va redactar el projecte (podrieu posar qui era eixe despatx)
- El tècnic municipal que va demanar excedència per treballar al despatx privat que va redactar el projecte. ( podrieu posar qui era eixe tècnic)
- La empresa constructora que va executar les obres d'urbanització (podrieu posar qui era eixa empresa)

Crec que totes estes empreses i persones son responsables en menor o major mesura d'aquesta xapussa que es la urbanització de vergeret des del seu inici.
No us limiteu a posar sols els problema. Crec molts habitants del poble tenim ganes de saber quines persones, empreses i tècnics privats i municipals han participat en tot este desgavell i els seu nivell de responsabilitat, donat que per uns i per altres al final tindrem que pagar entre tots els habitants de Tavernes donar una sol.lució a este problema.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No arribem nosaltres a saber tant. De tota manera, no estaria gens malament que vosté que sembla té dades i en sap, en fes un article signat amb el seu nom i cognom i explicar-nos tots eixos detalls. Nosaltres el publicaríem de seguida. S'anima?