L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 15 d’abril del 2017

La platja de Tavernes i de la Goleta han estat a punt gràcies a l'esforç de l'Ajuntament


Aquells que han passat aquests dies a la platja, i més a la Goleta, comprovaren que està a punt i hauran passat uns bons dies de vacances.

L’Ajuntament de Tavernes ha posat tot l’interés i esforç perquè la platja, i en especial La Goleta, tornara a la normalitat. Dues setmanes després del temporal de gener que va omplir d’arena i aigua de la mar la urbanització, el aspecte de la platja era impecable: els serveis de neteja havien arreplegat centenars de tones d’arena dels carrers d'accés a la platja i de l’avinguda.

L'Ajuntament després procedia amb l’ajuda de maquinària lleugera a arreplegar les tones de canyes abocades pel mar a l'arena, i per últim, reparava les canonades de l'’aigua a dutxes i rentapeus, arrancades per l'onatge, i que van ser enterrades de nou i millorades.



Tampoc hem d'oblidar les tasques de recuperació i manteniment de les zones verdes de la platja, o els treballs a l’entorn del llac de la Goleta i del Parc del Nord, així com la pintura dels edificis municipals i dels accessos a la platja, a més d’adequar la zona recreativa de la torre de guaita. 
 
El treball de l’Ajuntament ha estat impecable en allò que li corresponia. Llàstima que els retards en els treballs de Costes hagen impedit una platja al 100% de serveis i infraestructures, encara que com a consol cal dir que enguany l'Ajuntament ha millorat el salvament i socorrisme que s'ofereix des d'ahir dijous.
 
 

De nou arena en la Goleta

La Demarcació de Costes ha reposat contra rellotge l’arena que els temporals es va emportar i la platja oferia una imatge molt semblant a l’habitual de ple estiu.
 
La cosa ha vingut justeta. Tan justeta que el regidor de turisme Josep LLácer indicava en la premsa comarcal que, el retard de Costes, ha fet que els serveis no estiguen al 100% i infraestructures com els rentapeus i les dutxes ja funcionen en molts punts com hi ha moltes passarel·les instal·lades. 
 
La pregunta és quan durarà l'arena. Quan patirem un nou fort temporal i se l’emportarà. Preguem als déus que dure i que no siguen diners llançats als fons de la mar. Ens queda el consol de pensar que es dóna treball en la reposició, però els diners dedicats a la solució definitiva també en donarien.
 

Els serveis no estan al 100% pel retard de Costes en la reposició d’arena. Els treballs començaren un mes més tard de la data anunciada per Costes i la Delegació de Govern. A més, els treballs es van endarrerir una setmana per un altre temporal. Sort que la mar no va estar tan moguda i no es va endur l’arena ja dipositada. 
 
 El govern de l’Estat no ha complit la promesa de tindre les seues obres acabades totalment abans de Pasqua. En el cas de la Goleta les treballs encara s'allargaran un temps més, segons indicava la premsa, que citava fonts de l'empresa que fa els treballs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé per l'equip municipal i demés responsables!!