L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 d’abril del 2017

Per ofrenar noves glòries a Espanya... el PP es torna arrere i ja no es queixa del finançament!!!



El PP finalment, com bon partit centralista depenent de Madrid, s’ajupirà davant el govern de Rajoy i cap cot dirà allò de “lo que vos queráis, señor, sea lo que vos queráis”. I feliços i contents seguiran ofrenant noves glòries a Espanya que, al cap i a la fi, és el resum de l’ideari polític dels populars valencians, amb Isabel Bonig al capdavant.

Avui ens hem desdejunat amb la notícia: el PP valencià i la direcció nacional de Madrid han firmat les paus – que se besen, que se besen...- i hi haurà reculada en les exigències d’un millor finançament per als valencians i valencianes en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

Ahir vam tindre la visita a València, una veritable visita semblant a la dels temps colonials pel que deduïm de les noticies que llegim avui, del ministre de Foment, Íñigo de la Serna. No va vindre a negociar, a escoltar les queixes del seu partit, sinó a imposar, a dir-los que deixen de protestar i que recorden: aquell que es mou no eixirà en la foto. O si voleu: Madrid premia la disciplina.

Per tant cap cot, i a callar: Sí, és veritat, hi ha gent entre el partit popular, hi ha diputats, que en privat defensa que cal més inversió en la nostra terra, que ens discriminen...  però en el cas dels diputats a Madrid votaran a favor d’uns PGE que saben i reconeixen – en privat- que són una bufetada als valencians i valencianes. 

Una manera com un altra de reconèixer que ells, el PP valencià, no pinten fava i no tenen cap influència a Madrid, cosa que tots ja sabíem des del moment que Rajoy no es va prendre la molèstia de nomenar cap valencià entre els ministres ni entre els alts càrrecs del ministeri. I després Isabeleta que li recorde els vots que li ofereix a Rajoy!

I el que és pitjor: No hi haurà més inversió via esmenes als PGE. Això, segons la premsa d’avui, també va quedar clar en el “besamanos” que Isabel Bonig i el PP valencià li va fer ahir al ministre de Foment. El PP valencià votarà en contra de les esmenes que presenten altres partits per millorar les inversions al nostre territori.

O siga, que les esmenes que segurament presentarà Compromís per sisè any consecutiu de que d’una vegada s’incloga el projecte del Vaca, perquè està vigent en el Pla Hidrològic Nacional com a prioritari i urgent, o l’esmena per tercer anys de dedicar fons del PGE a la solució definitiva de la Goleta i de les platges del sud de la Safor, seran novament votades en contra pels diputats valencians del PP.

Eixos diputats que s'omplin la boca dient que defensen els interessos valencians. I ja ens direu quina forma és eixa de defensar els interessos dels valencians que els ha elegit, votant en contra dels interessos valencians!

I mentre tant som l’única autonomia pobra, amb 12 punts per davall de la mitjana estatal en la renda per càpita, que continua contribuint i pagant a les autonomies riques d’Espanya. Seguim ofrenant noves glòries a Espanya...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperant el "pollo" estem. Ni mobilitzacions, ni manifestacions ciutadanes ni res. Quatre fotos per twitter amb el cartelet, un declaració conjunta a les corts i dos protestes del senyor Baldoví al congrés i s'ha acabat. Normal que ens ignoren... Diferència dels pollos que munten a Catalunya dels que muntem ací.