L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 21 d’abril del 2017

L'emissora municipal de Tavernes s'integra en la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes


L’emissora municipal de Tavernes s’ha integrat en la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV) i fins i tot el responsable de comunicació, Enric Chofre, forma part de la comissió de treball que s’ha format per tal d’engegar el projecte que tindra un abast autonòmic.

El projecte de la XEMV es va formalitzar ahir en una reunió d’emissores de ràdio municipal  celebrada a la seu de la
Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i l’objectiu bàsic és una estreta col·laboració que permeta compartir continguts, la formació dels treballadors i l'assistència tècnica.

A la reunió convocada pel secretari autonòmic de Comunicació, José Maria Vidal,  a més del representant de Tavernes Enric Chofre, van assistir-hi representants de 25 emissores municipals locals.

L'acord de constitució de la XEMV va ser la decisió mes important i que es completa amb la creació de l’esmentada comissió de treball que te entre els seus components a representants de les ràdios municipals de Picassent (Ràdio l'Om), Mislata, Pego, Bétera, l'Eliana, Albal i la Llosa de Ranes, a més de Tavernes.

La XEMV dependrà administrativament de la FVMP amb personal propi encarregat de les tasques de coordinació dels continguts compartits, l'assistència tècnica i l'organització de cursos i jornades de formació.

El finançament inicial –entre 300.000 i 500.000 euros– està previst provinga de les aportacions de la pròpia FVMP i de la Generalitat Valenciana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguien me puede decir en qque frecuencia se escucha la emisora de radio de Tavernes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

107.8 de la FM