L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 d’abril del 2017

ACTUALITZADA: Els centres públics de Tavernes voten a favor de la jornada escolar continua




El pròxim curs escolar tots els centres públics de Tavernes posaran en pràctica la jornada continua escolar. Les votacions per a implantar o no la jornada escolar continuada en els centres públics i concertats van tindre lloc ahir dimarts, dia 4 d’abril, i el resultat a Tavernes i a la Valldigna ha estat “sí a la jornada continua” en tots els centres escolars que ho havien sol·licitat. 
 Això vol dir que, a partir del dia 1 d’octubre, els xiquets i xiquetes des d’Infantil fins a sisè de Primària acabaran les classes a les 14 hores. A més, hi ha la possibilitat que els xiquets estiguen fins a les 17 hores en els centres, que oferiran activitats extraescolars gratuïtes. També podran eixir a les 14 hores i tornar després a les activitats extraescolars.
La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, Bea Ferreres, ha destacat el grau elevat de participació dels pares i mares en tots els centres i ha assenyalat que “com tots els canvis, este també tindrà la seua etapa d’adaptació. Una vegada es pose en funcionament la nova jornada escolar contínua podrem conèixer i valorar l’acceptació dels xiquets i el grau de rendiment dels alumnes”.
 Les dades que a hores d’ara coneixem indiquen que: 
 
CEIP Divina Aurora
Participació: 153 vots emesos el 80’64%
Vots sí: 141 el 80’64%
Vots no: 12 el 19’36%

CEIP Magraner
Participació: 281 el 93’36%
Vots sí: 197 el 65’45%
Vots no: 83 el 34’55
Vots blanc: 1 
CEIP Alfàndec
Participació: 85,12%
Vots si 561
Vots no 104

CEIP Sant Miquel
Participació: 82,41%
Vots sí: 76,38%
 Cal dir que en la comarca Safor-Valldigna 19 dels 20 col·legis que ahir votaven la jornada continuada l’aprovaren, en votar sí més del 55% del censo. Només el CEIP de Xeraco, Joanot Martorell, va tindre un resultat negatiu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrieu actualitzar el Nº de vots del Sant Miquel?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim altres dades que les publicades en ndep pel Gabinet de l'Ajuntament