L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 21 d’abril del 2017

Divendres 28 abril: Comencen les emissions de Valldigna Ràdio

L'emissora municipal, Valldigna Ràdio arranca la programació el dia 28 d’abril. I ho farà amb una programació especial que començarà a les 12 de migdia, mentre que a la vesprada  s’ha organitzat una festa en la plaça Major amb jocs per als xiquets i l’actuació d’Elena Grau, juntament amb l’equip que estarà al capdavant de l’emissora.

El regidor de Comunicació, Enrique Chofre, ha assenyalat que amb la posada en funcionament de la ràdio el govern municipal de Compromís compleix una de les prioritats i promeses marcades en la campanya electoral del 2015. 

El regidor Chofre ha recordat que l’objectiu del govern municipal de Compromís ha estat des del primer dia impulsar aquest servei radiofònic que demanava la ciutadania i més des del moment que el govern de la Generalitat del PP va tancar l'anterior radio privada que emetia en la nostra vall.

Valldigna Ràdio, ara impulsada pel govern de l'Ajuntament, permetrà als veïns de Tavernes i dels pobles del voltant  accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna.

La posada en funcionament de la ràdio municipal ha implicat moltes hores de gestió, d'esforços i de tràmits administratius després que la llicència que en el seu dia va donar la Generalitat va vora vint anys  els governs del PP mai no l'havien desenvolupada. Ara s'han hagut de recuperar expedients antics i projectes, que s'han hagut de canviar i actualitzar a les circumstàncies actuals, que no són les mateixes d'ara fa vint anys, amb un emplaçament nou d'equips i antenes radiants.

Enrique Chofre, regidor de Comunicació, ha dut en aquest temps una gestió exemplar per tal de poder aconseguir tots els permisos i llicencies, sense oblidar tampoc el projecte tècnics i de instal·lacions, que va aconseguir una subvenció de Diputació.

El regidor Enrique Chofre
Emissions a partir del dia 28 abril 

Valldigna Ràdio, la primera emissora pública de Tavernes, estrena per tant les emissions oficials amb una programació especial eixe 28 d'abril en el 107.8 de la FM i  des dels estudis ubicats en el Centre Social Dolores Rojas Almel·la.

A la vesprada, els veïns tindran complida informació de tots els espais que s’han elaborat i que formaran la graella durant la que serà primera temporada de la ràdio municipal.

L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una gran festa que s’emetrà en directe a partir de les 18 hores en la plaça Major, on els xiquets podran gaudir de jocs i, en acabant, hi ha prevista l’actuació de la cantant local Elena Grau.

La programació matinal estarà a càrrec de l’empresa Comarcal Valldigna Ràdio, que oferirà sis hores d’entreteniment i informació, a més de donar suport i formació tècnica a les associacions locals que estiguen interessades a crear un espai propi dins de la graella de vesprada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estarem pendents de les emissions!!

Anònim ha dit...

Se sap si podrà ser escoltada per internet? Per als qui estem tot el dia fora del poble treballant seria molt interessant

La Cotorra de la Vall ha dit...

Consulta el facebook de la ràdio. Hi ha informació.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies. Connectat via app i a l'espera del dia 28.

Anònim ha dit...

La radio es pot escoltar via facebook i via app.Com be han dit abans, totes les explicacions estan al mur de la pàgina de facebook de Valldigna Ràdio.