L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 d’abril del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Els interessos es demostren amb fets i el PP valencià demostra nul interés en la seua terra.




Els diputats i senadors del Partit Popular han anunciat que no assistiran a l'acte reivindicatiu que ha convocat el president de les Corts, Enric Morera, el pròxim 25 d'abril. Allí, en les Corts Valencians, es recordaran les resolucions preses per unanimitat, el PP inclòs, en defensa d’una major inversió del govern de Rajoy al País Valencià en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Com tot el món sap, i ací també vam informar, les Corts Valencianes per unanimitat i PP inclós van aprovar el passat 5 d’abril  una resolució rebutjant la marginació dels valencians i valencianes en els pressupostos generals de l'Estat del 2017 del govern de Rajoy. Clar que això era abans del marmoló del partit a Madrid.

Perquè aquesta postura del PP valencià va merèixer les crítiques i els marmolons del PP de Madrid i com a conseqüència van haver tot seguit de fer una reculada política sobre el que havien aprovat, i tot seguit  - i ho hem vist aquestes setmanes - defensar la bondat dels PGE per als valencians, cosa que no es creuen ni ells.





Si estiguérem en un altre context més informal, potser hauríem d'usar la frase tan popular de Tavernes “s’han cagat en els pantalons” en sentir els marmolons de Madrid. Però ací simplement haurem de recordar, en un context més seriós, que en política mana qui mana, sobretot en els partits nacionalistes espanyols. I el PP és un partit nacionalista espanyol, per tant mana Madrid. I punt.

Per tant,  no ens estranya eixa postura. Igual potser que com ara no manen en la Generalitat  ja els hi dona igual els diners que puga l'estat Espanyol invertir al País Valencià. Igual pensen que quan menys millor, no és cosa de demostrar que tots els polítics no són com els del PP de mal gestors. I Tavernes i la "seua" Generalitat  són exemples. Siga com siga, no convé tampoc oblidar que ells són nacionalistes espanyols residents a València, i no poden enfadar els amos de Madrid.

I sabeu quina excusa donen per no acudir a l’acte reivindicatiu organitzat pel president les Corts Valencianes? Simplement la bovada de dir que és un muntatge de la Presidència de les Corts amb objectius partidistes. Per fer riure!! I més quan eixe acte fa setmanes que està convocat, fins i tot abans del tiró d'orelles i marmolons de Madrid.

Quanta veritat en allò de pels fets coneixereu els interessos de les persones. I dels partits!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A més de la de "s'han cagat en els pantalons" en tenim una altra encara més addient per al 25 d'abril i de completa actualitat: "quan el mal ve d'Almansa a tot el món alcança". I és que últimament des d'Almansa sols ens arriben humiliacions i menyspreus; en canvi des d'ací, alguns els continuen ofrenant glòries i uns altres amb una tebiesa "inesperada" continuen amb el seu "valencianisme de comboi"