L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 30 d’abril del 2017

Manifestació ahir a València: Ja n'hi ha prou. Per un finançament just


 
La manifestació celebrada ahir a València per a commemorar el 25 d'Abril va comptar amb la presència de milers de manifestants (30.000 segons els organitzadors) que recorregueren els carrer en un ambient festiu i reivindicatiu. Enguany hi havia un lema clar: "Ja n'hi ha prou. Per un finançament just", un crit en contra de l’actitud i els actes del govern de Mariano Rajoy que té al País Valencià en la cua del finançament.

Un lema clar: lluitar i reivindicar, tots a una veu, un finançament just. I en eixe context la manifestació va comptar amb el suport de representants del PSOE, Compromís, Podemos, Esquerra Unida, Esquerra Republicana i dels sindicats UGT, CC.OO i Intersindical en la capçalera principal.
 

El representant de Compromís, el portaveu al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, va recordar que els Pressupostos Generals de l'Estat "són un insult i una vergonya" i per això ha presentat una esmena a la totalitat. Baldoví va recordar que són uns comptes que castiguen als valencians per sisè any consecutiu.


A les portes de la Delegació del govern espanyol, Palau del Temple, es va llegir un manifest  a càrrec  de Mari Carme Prat, de la Coordinadora de Plataformes per la Llei de Dependència  i de la representant de l’ACPV, Gemma Pasqual, com a resum de les reivindicacions de la manifestació: un finançament just, més inversions de l'Estat i la reciprocitat de les emissions de la televisió valenciana amb TV3 i Catalunya Ràdio. Així mateix va reconèixer els avanços fets en matèria de defensa i usos de la nostra llengua i la proximitat del govern actual valencià respecte als ciutadans.


Pel matí va haver-hi festa amb el Club Súper 3 de TV3, Na Bimbolles d’IB3 i el Rock Babalà de l’antiga ràdio i televisió valencianes que convidava els més petits a una diada de cançons, jocs i rialles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada any més. Açò no hi ha qui ho pare!!!!