L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 20 d’abril del 2017

El diumenge 30 d'abril, pel mati i la nit, visites guiades al jaciment de Bolomor




Les visites guiades al jaciment paleolític de Bolomor es reprendran el diumenge, dia 30 d’abril, amb dues modalitats per als visitants.

Eixe dia, pel matí, a partir de les 10, i amb eixida des de la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes (Casa de la Cultura) s’efectuara una visita i participació en els tallers didàctics sobre la vida i costums de l’home de Bolomor.

Eixe mateix dia a la nit, s’ha anunciat també l’activitat de participació en la reconstrucció pràctica del que seria un campament a Bolomor, i les activitats que s’hi durien a cap a la vora del foc en la cova una vegada acabada l’activitat de cacera diària.

Aquesta visita es realitza a les 20’30 hores en valencià i es repeteix a les 22’30 hores en castellà. Una magnifica ocasió per conèixer com seria un campament neandertal, en una cova decorada expressament per a l’ocasió i amb actors per a la representació.

Tant en un cas com en l'altre cal apuntar-s'hi per assistir-hi, cosa que podeu fer al telèfon 96 288 52 64 o al correu electrònic que hi ha al cartell que publiquem.