L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 2 d’abril del 2017

Els actes religiosos de la Setmana Santa s'ha iniciat amb el pregó



El pregó de Setmana Santa obri a Tavernes els actes religiosos de la propera pasqua i ha tingut lloc a l'església de Sant Pere, amb la participació de part del consistori municipal presidit per l'alcalde Jordi Joan.


El prego ha estat realitzat pel rector de la parròquia, José Vicente Sellés, que ha fet un repàs a la història de les confraries de Tavernes i ha recordat a Mossén Josep Escrivà, que va promoure les processions actuals de la Setmana Santa  utilitzant l'estructura inicial de les falles.

 

La Coral Marinyen ha actuat després del pregó, interpretant obres com "Ubi caritas" de cant gregorià i que ha estat interpretat només pels homes, per continuar tota la coral amb la resta de peces, on s'ha estrenat la peça de Bruckner "Locus iste". La majoria de les cançons han estat interpretades en llatí, excepció  de "Signore de le cime" en italía, i entre elles recordem, a més de les esmentades,  "Santo", "Stabat mater", "Gloria", "Oh, salutaris histia" i "Oh, Jesus mio".