L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 26 d’abril del 2017

La secretària autonòmica de Serveis Socials, la vallera Helena Ferrando, participa avui en la jornada de dependència de la Setman Cultural de la Gent Gran

La secretària autonòmica de Serveis Socials, la vallera Helena Ferrando, participa avui en la jornada de dependència de la Setmana Cultural de la Gent Gran que organitza la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes. Helena Ferrando oferirà una xerrada acompanyada de la tècnica municipal en aquesta matèria, Silvia Escrihuela. L'acte tindrà lloc en la sala soterrani de la Casa de la Cultura a les 20 hores.
Per aquells que no coneguen Helena Ferrando Calatayud, dir-los que és filla de Tavernes i néta del mestre Víctor Calatayud, que dóna nom a l'Escoleta Infantil municipal. Els seus pares Josep Ferrando i Helena Calatayud exerciren de mestres en el CEIP Alfàndec.
Avui també dins de la Setmana Cultural de la Gent Gran hi ha un taller de mobilitzacions per a cuidadors de gent dependent en el Braç Treballador i en la Casa de la Cultura es farà l’exposició itinerant sobre dependència en el vestíbul de la Casa de la Cultura a les 19.30 hores.
Comença la Setmana Cultural 
Ahir van començar els actes amb la participació de 40 persones en l’excursió a Sueca, on es van visitar els museus de Joan Fuster i del xocolate així com la Muntanyeta dels Sants.
La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la Setmana Cultural per a la Gent Gran, i fins el pròxim 28 d'abril hi ha una gran varietat d'actes als quals hi poden assistir els majors de 60 anys de la ciutat.