L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dijous, 27 d’abril de 2017

Manifestació dissabte 29 d'abril per un finançament just
ACPV convoca els valencians a manifestar-se el proper dissabte 29 d’abril per la vesprada, amb eixida a les 18 hores des de la plaça de Sant Agustí perquè exigim un finançament just.
 
Ja n’hi ha prou d’espoli fiscal, de patir una desviació dels nostres recursos que ens impedeix garantir uns serveis socials i unes infraestructures de qualitat, i construir un País Valencià modern, just, igualitari, que aposte per la llengua, per la cultura i per un model econòmic amb ocupació estable i de qualitat. 
 
La manifestació vol fer-se ressò de la indignació de la societat valenciana davant la discriminació a què el Govern espanyol la sotmet amb els pressupostos Generals de l’Estat.
La manifestació estarà marcada per la reivindicació d’un finançament just de la Generalitat per part de l’Estat, les retallades, la corrupció, la defensa del sector públic, és a dir, l’actual desfeta d’Almansa.
 
La diada reivindica així mateix la reciprocitat de les televisions que emeten en la mateixa llengua i comptarà amb una festa per les nostres televisions al matí, una manifestació a la vesprada i un concert a la nit. L’objectiu és recuperar la ràdio i la televisió valencianes i del senyal de TV3, perquè cal posar fi a la censura imposada per l’anterior Govern del PP i cal garantir l’accés de la nostra llengua a tots els mitjans de comunicació de masses: ja fa massa anys que estem “sense senyal”. 
 
La festa de les nostres televisions serà el dissabte 29 d’abril al matí al Jardí de Vivers de València, i participaran Dani Miquel, el Club Súper 3, i diferents personatges i cantants d’IB3 i de la ràdio i televisió valencianes. Hi comptarem també amb tallers de ràdio, cinema, màgia, pilota valenciana, muixeranga... i moltes més sorpreses.