L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 16 d’abril del 2017

Tavernes aprovat el Pla de Normalització Lingüística per a 2017


El plenari d'aquest mes d'abril va acordar per unanimitat aprovar i ordenar el compliment dels plans de promoció lingüística per seccions municipals, i autoritzar l’Activitat de Promoció Lingüística a posar en marxa les actuacions pertinents per a dur a terme el seguiment i elaboració d’aquests plans.

L’objectiu és donar un impuls a l’ús del valencià dins l’Ajuntament de Tavernes. “És un pla per a anar implantant més encara el valencià en tots els procediments i tràmits administratius”, va assenyalar l’alcalde, Jordi Joan, en el plenari de l’Ajuntament.

Per això, la Regidoria de Promoció Lingüística ha cregut necessari incorporar el valencià, i que eixa incorporació siga progressiva, assimilable pels treballadors i, sobretot, quantificable.

En aquests moments, la pràctica totalitat de seccions té fixat el seu pla de normalització lingüística per a 2017. Així es pretén incrementar l’ús del valencià dins l’Ajuntament i l'administració local, donar efectivitat a l’ús oficial del valencià i normalitzar-ne la situació en tots l’àmbit de l’administració municipal.