L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimecres, 26 d’abril de 2017

El programa autonòmic municipal d'internacionalització “Comença a exportar” de la Conselleria d'Economia es presenta divendres a Tavernes


La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha triat l'Ajuntament de Tavernes per presentar el programa municipal d'internacionalització “Comença a exportar”.

El saló d'actes de l'Ajuntament acollirà a partir de les 10 hores del divendres, 28 d'abril, a la directora general d’Internacionalització, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Maria Dolores Parra, juntament amb els representants de les cambres de comerç, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i alcaldes, regidors delegats i ADL d’altres municipis.

El nou programa, que ha estat dissenyat amb la col·laboració de les cambres de comerç, serà gratuït i pretén donar suport a la internacionalització de les empreses. Així, permetrà treballar braç a braç amb els ajuntaments i donar resposta a les necessitats empresarials per a començar a exportar.