L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 21 d’abril del 2017

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, presenta avui les activitats de la Setmana Cultural per a la gent gran.

Avui divendres, la regidora responsable de Serveis Socials, Noèlia Alberola, de Compromís, presenta les activitats de la Setmana Cultural, organitzades per aquesta regidoria de l'Ajuntament de Tavernes dirigides a les persones majors de 60 anys. L'acte tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de la Cultura.



La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la Setmana Cultural per a la Gent Gran amb una durada de quatre dies, des del dimarts dia 25 d'abril fins el divendres 28 d’abril.

Un munt d'activitats al llarg de la setmana

L’inici de la Setmana Cultural serà el dimarts, 25 d’abril, amb una excursió a Sueca, on visitaran els museus de Joan Fuste el museu del xocolate i la muntanyeta dels Sants i l'ermita dels Sants de la Pedra, protectors de la nostra agricultura. De vesprada hi ha prevista una exposició i un taller “T’apropem la cova del Bolomor” per a conèixer el jaciment arqueològic de Tavernes, a la Casa de la Cultura.



El dimecres 26 hi ha una jornada dedicada a la dependència, amb un taller de mobilitzacions per a cuidadors de gent dependent en el Braç Treballador. En la Casa de la Cultura es farà l’exposició itinerant sobre dependència i una xarrada a càrrec de la secretària autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, i una tècnica de l’Ajuntament de Tavernes.



Les activitats programades per al dijous 27 d’abril comencen amb un taller de cuina, amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius en el Braç Treballador. De vesprada s’han preparat dos activitats, una classe d’exhibició de pilates a les 17 hores en la plaça Major i el monòleg “De categoria internacional” a les 20 hores en la Casa de la Cultura.



El divendres 28 d’abril, de matí, hi haurà la xarrada “Les herbes de la Valldigna” en el Braç Treballador. I en la Casa de la Cultura s’ha programat “El cel de la vall”, una xarrada sobre els astres i altres aspectes del nostre cel a càrrec d'Enric Marco, de la Universitat de València. En acabant, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà i l’actuació d’un duo musical en el Braç Treballador.

Tota la informació la podeu llegir en el cartell d'activitats que hi adjuntem dalt



Totes aquestes activitats estan dirigides especialment a les persones majors de 60 anys, amb l'única condició d'inscriure's inscriure prèviament.