L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimecres, 12 d’abril de 2017

L'Ajuntament ofereix sessions gratuïtes de Qi Gong en la platja


L’Ajuntament organitza sessions gratuïtes de Qi Gong en la platja els dies 14 i 15 d'abril, des de les 8:30 hores fins a les 10 del matí, en la plaça de Santa Maria de la Valldigna.

L'activitat està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, que presideix Noe Alberola, i tindrà lloc la Setmana Santa a la platja de Tavernes.

Les sessions de Qi Gong desenvolupen una activitat terapèutica mil·lenària d’origen xinés, basada en exercicis físics mitjançant postures i moviments relaxats i harmoniosos, amb la respiració diafragmàtica i amb la ment relaxada.

Les sessions seran debades i estan obertes a tothom.