L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 d’abril del 2017

L’IES Jaume II el Just celebra la IV edició de la Setmana Cultural



L’IES Jaume II el Just ha celebrat al llarg de la present setmana i durant tres dies les jornades culturals que enguany arribaven a la quarta edició. Aquesta Setmana Cultural va sorgir arran  d’una idea del professorat, que va decidir desenvolupar aquest projecte, que ha tingut sempre un gran èxit i molt bona acceptació de part de l’alumnat.


El dilluns i dimarts, després de l’hora del patí i el dimecres al llarg de tot el matí, s’han realitzat activitats de tot tipus amb l’objectiu de fomentar l’harmonia i la unió entre els alumnes i professors.


Els estudiants es van inscriure en els tallers i les activitats unes setmanes abans per tal de poder participar en allò que més els agradava. A més, molts tallers s’han repetit en hores diferents.
 

Entre les activitats hi destaquem: el taller de llata que ha comptat amb l’ajuda de dones de Barx; el taller de dansa on es podia aprendre les danses tradicionals del Corpus; la pràctica oral de l’anglés amb un Speak Cafe; xerrades universitàries a càrrec de la UPV de Gandia...


Fins i tot alguns alumnes participaren en les eixides a la Cova de Bolomor i a la Casa de la Cultura per veeure la representació de l’obra de teatre “Mar d’arena, desert d’aigua”.


Dimecres, després de les activitats de tot el matí, es va dur a cap l’acte de cloenda de la Setmana Cultural amb la participació com és costum de la IES Band amb l’especial col·laboració d’un cor d’alumnes de primer d’ESO. Finalment va haver el lliurament de premis i els agraïments a totes aquelles persones que han fet possible la setmana.


En aquest acte hem comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i de diversos regidors de la corporació. L’alcalde ha dirigit unes paraules on ha recordat el temps d’estudiant en el centre.


Per últim, s’ha celebrat el tradicional dinar de germanor al pati de l’institut.

En resum, han estat tres dies perfectes per començar les festes de Pasqua i com sempre una nova experiència per a tots els participants.

Remés: Agraïm la informació i les fotos