L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 20 d’abril del 2017

Úpalet, la innovació en palet de cartó de l’empresa Mandriladora Alpesa de Tavernes


Deu anys de treball  de la Mandriladora Alpesa han fet realitat un palet de cartó que segons el director comercial, Sergio Altur, “representa el futur pel seu poc pes i la seua fàcil recuperació mediambiental”.

Per a nosaltres és sempre grat i satisfactori poder anunciar que una empresa de Tavernes innova en un sector on el palets de fusta i de plàstic eren els reis del mercat i, damunt que ho faça de mode sostenible. El nou palet s'ha registrat amb la marca Úpalet i ja compta amb clients com Porcelanosa, Anecoop, Aludium o Cellers Énguera.

Úpalet  està certificat per l'institut tecnològic Aidima i és l'únic palet de cartó que compleix amb la certificació ISO: 8611: 2013 amb un arrossegament de càrrega de més de 600 kg, incloent arrossegament logístic i prestatgeries rack.

Visita del conseller d'Economia Sostenible a l'empresa

Alpesa ha aconseguit un producte innovador amb característiques noves com: lleuger; pesa deu vegades menys que un de fusta, redueix costos  i les emissions de CO2 en el seu transport, aguanta la humitat; no té elements metàl·lics,  és personalitzable  i 100% reciclable i sostenible.

Considerem molt interessant el fet que que la seua matèria primera provinga del reciclat amb la qual cosa no es talen arbres.

Actualment l'empresa prepara les línies de producció, dissenyades també per Alpesa, i es podrà arribar a fabricar un palet cada 22 segons. La creació del palet de cartó pot facilitar el creixement en l'exterior amb socis o col·laboracions amb empreses d'Estats Units o Orient Mitjà.

Alpesa és una empresa familiar creada en 1991 per Pilar Sánchez i avui dirigida pel seu marit Antonio Altur (Conseller delegat), Antonio Javier Altur Sánchez (director general) i el propi Sergio Altur.

L'empresa ha rebut el Certificat de Sostenibilitat de l'Institut de Producció Sostenible (IPS),

En aquests anys l'empresa ha crescut i s'ha passat d'una fabrica de 1000 m2 a  una de 22.000 m2 amb previsió d'ampliació a 40.000 m2.

L'empresa va patir com tantes unes altres de Tavernes la crisi, especialment l'any 2007, però amb voluntat, esforç i treball han recuperat els nivells anteriors i fins i tot es calcula un augment de facturació del 25% per a enguany.

El pròxim projecte és un palet de cartó hidròfug, perquè la innovació és un pilar fonamental en el món empresarial i Alpesa, en el seu sector, és una empresa pionera i totalment innovadora.

La nostra enhorabona!!

El text l'hem basat en el reportatge publicat a Valenciaplaza

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que tinga molts èxits més i que genere també llocs de treball. Com fins avuí.