L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 21 d’abril del 2017

Compromís vol destinar 200.000 euros per a millorar i modernitzar el polígon del Pla


L'Ajuntament vol modernitzar i millorar el polígon del Pla i amb aquest objectiu ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible i a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ajudes per valor de 200.000 euros i així dur a cap diverses obres en aquesta zona industrial, urbanitzada en el 1973 amb una superfície de 118.657 metres i 26 empreses.

L’Ajuntament va mantindre temps arrere una reunió amb els empresaris del polígon del Pla que va servir per a marcar les prioritats i de la qual han sorgit els projectes presentats a l’IVACE per actuar en el polígon. Els projectes de millora responen a l'interés del propi Ajuntament i dels empresari de disposar d'un polígon adaptat a les necessitats actuals perquè, sense dubte, millors condicions poden ser un atractiu nou per a les empreses interessades a instal·lar-s'hi.

Així, un dels projectes presentats és la implantació de fibra òptica i d'altres telecomunicacions, i l'actuació serviria per a fer arribar les canalitzacions i conduccions necessàries a les 26 empreses instal·lades i les futures que s’hi poden implantar.

Reunió amb empresaris per determinar els projectes
Un altre projecte es la millora de la imatge del polígon, tant de la façana vegetal com de les indústries, mitjançant la regeneració paisatgística i ambiental, cosa que es va considerar una necessitat en la reunió. Això servirà per incrementar el valor dels espais industrials amb una estructura urbana adequada que integre el polígon en el nucli urbà.

Una altra de les actuacions serà millorar l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica. Es pretén substituir la totalitat dels llums existents, que ja tenen 22 anys, per LED. A més, es dotarà el polígon d’un servei contra incendis aproximant els nous hidrants a les empreses i adequant-se a la normativa contra incendis.

La senyalització horitzontal i vertical del trànsit és també un altre projecte proposat per tal de millorar els accessos i la reordenació del trànsit. Serà executada per la Conselleria d'Obres Públiques dins de la millora de la seguretat viària amb nous accessos després de l'execució de la minirotonda en la intersecció de la CV50 amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes.