L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 30 d’abril del 2017

Una més del PP valencià: 12 milions de deute de CulturArts de l'anterior govern




El PP va crear CulturArts per a estalviar, però les polítiques desplegades pels presidents Camps i Fabra ha acabat deixant un deute en herència a l’actual Institut Valencià de Cultura (IVC) de 12 milions, per ara.

Des del canvi polític, cada vegada és més IVC i menys CulturArts. El dia 16 d’abril fa un any que Abel Guarinos va accedir a la Direcció general de l’IVC i el gestor continua descobrint "bombes" entre la paperassa.

En agost del 2015 CulturArts rebia una sentència judicial que la condemnava a pagar 5,4 milions d’euros. Pocs mesos després va rebre una nova "bomba": 2.300.000 euros de deute de Castelló Cultural que se sumaven als 3.000.000 del préstec de Teatres de la Generalitat amb el BBVA. L'any 2016 es tancava amb una herència de 10.300.000 euros de gestions de l’anterior govern del PP, que es pagarien de les arques publiques.

Villa Elisa
Un any després d’assumir la gestió, es veu el final del camí, l’eixida de l'atzucac. A pesar de la darrer mala notícia: Villa Elisa, 1.300.000 euros per la restauració d’una construcció que va ser residència d’alts càrrecs franquistes en la platja de Benicàssim (la Plana Alta). L’any 2011 la Generalitat del PP va acabar per no pagar les factures a través de Castelló Cultural, una de les entitats de CulturArts. Uns 1,3 milions d’euros que se sumen als 10.300.000 acumulats en l’herència.

Aquesta setmana el Tribunal Superior de Justícia informa d'una nova sentència a favor d'un figurant que en l’any 2001 va treballar en la producció de Las Troianas (una producció de la Ciutat de les Arts Escèniques de Sagunt). Només són 55.000 en favor del figurant, que es va fer malbé el turmell al tirar-se per un tub  similar al dels bombers. En total 12.055.000 d’herències