L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 13 d’abril del 2017

Avui comença el servei de salvament i socorrisme amb noves millores impulsades pel govern de Compromís

Avui dijous, 13 d'abril, comença el servei de salvament i socorrisme a les platges de Tavernes amb un conjunt de millores impulsades pel govern municipal de Compromís i que l'empresa  "Valenciana del Deporte y la Salud", du a cap amb caràcter temporal, a l'espera de la nova concessió.


Aquesta empresa ha gestionat fins fa poc el servei socorrisme en les platges de Tavernes després que fa dues legislatures el govern del PP va deixar de costat a Creu Roja, entitat que des de sempre n'havia estat la responsable.

Ara i després del conjunt de millores que ha anat introduint Compromís al llarg d'aquests darrers anys, a saber més dotació de mitjans i personals, millores amb les platges accessibles com més horari, més personal i la grua, arriba a una millora substancial en l'horari general del servei.

L'objectiu del govern de Compromís és clar:millorar  la vigilància de les dues platges, la Goleta i Tavernes, i oferir major seguretat en les zones de bany més freqüentades en la Setmana Santa, tant pels residents com pels turistes.

Millores oferides: 
- Durant tots els caps de setmana del present mes d’abril, inclosos els dies festius, i tot el mes de maig i fins al 15 de juny, dates en què fins ara no es prestava vigilància, enguany n’hi haurà. 
- A partir del 16 de juny i fins al 30 de setembre, amb la continuïtat que requereix la temporada estival, els socorristes vigilaran les dues platges de Tavernes, cosa que representa un augment en el temps d'atenció.

El govern de Compromís atén amb aquestes millores les reivindicacions dels empresaris, comerciants i visitants de la platja. La decisió representa una de les apostes del govern municipal perquè les dues platges de Tavernes milloren els seus serveis i, en conseqüència, la seua oferta turística.