L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimarts, 25 d’abril de 2017

Concentració davant l'Ajuntament per demanar més i millor finançament per al País ValenciàUn grup de persones, majorment militants i simpatitzants de Compromís, i la presidenta de l'Associació de Veïns, entre les entitats ciutadanes, ha respost la convocatòria de concentració davant dels Ajuntament per demanar millor finançament per al nostre poble.

Aquesta reunió, que era convocada per a tots els pobles valencians, es feia a les 12 de migdia com a acte previ a l'acte institucional que ha tingut lloc a les 13 hores en les Corts Valencianes.

El regidor de Compromís, Perfecto Benavent, ha llegit el document base de les Corts Valencianes, firmat per tots els partits valencians amb representació parlamentària en eixa entitat.

El document llegit reaferma les resolucions aprovades en les Corts reivindicant un millor finançament i més inversions en els Pressupostos Generals de l'Estat, uns pressupostos que són un clar incompliment de la voluntat expressada de forma unànime pels representants del poble valencià


1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Llegim tantes bovades i destrellats que llegir-ne un de més, podem assegurar-t'ho, no ens ha vingut de nou.