L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dimecres, 12 d’abril de 2017

Recordem: totalment prohibit fer foc i cremar en terrenys forestals fins el 24 d'abril


L’Ajuntament de Tavernes ha informat als veïns que durant el temps de pasqua i pasqua de Sant Vicent està totalment prohibit cremar restes agrícoles i fer focs en terrenys forestals entre el 13 i el 24 d’abril.

La Regidoria d’Agricultura, que dirigeix Javier Escrihuela de Compromís, recomana que durant aquest període no es creme en cap lloc, una mesura que pretén previndre els incendis forestals.

O siga que a partir de demà dijous, fins al 24 d’abril estan prohibides la crema de marges de cultius o de restes agrícoles, la crema de canyars, canyissars o matolls, atenent a la Llei Forestal de la Comunitat Valenciana.

També està prohibit el foc per fer paelles, barbacoes, torrades en una zona  menor als 500 metres dels terrenys forestals, com a mesura de prevenció d'incendis.

Les infraccions a les normes i prohibicions contingudes en aquesta ordre se sancionaran d’acord amb la Llei Forestal de la Comunitat Valenciana.