L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 d’abril del 2017

Mònica Oltra explica la falta d'inversions del govern de Rajoy als valencians

La Vicepresidenta de la Generalitat i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, denuncia el maltracte que patim en inversions als Pressupostos Generals de l'Estat.

La inversió del govern de Rajoy al País Valencià en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del 2017 serà de 589 milions d'euros, molt menys dels 879 milions del 2016.

L'Ajuntament de València i la Generalitat confiaven a aconseguir finançament del transport públic metropolità i la Conselleria d'Obres Públiques va xifrar en 38 milions d'euros el que li correspondria a València. No obstant açò, finalment no hi ha hagut ni un euro per part de l'estat, mentre que Madrid rebrà 126 milions, Barcelona 108 milions i Canàries 25 milions per als seus transport públic.  

El pressupost de l'Estat tampoc contemplen inversió per al soterrament dels accessos ferroviaris a València. I això és greu  tenint en compte que l'Ajuntament segueix pagant els 38 milions d'euros del crèdit que va demanar per a l'arribada de l'AVE a València, cosa insòlita en la resta d'Espanya.

Però Foment ha invertit 240 milions d'euros en un túnel per a connectar Atocha amb Chamartín (tercer dels túnels realitzats a Madrid) i destinarà enguany 773 milions per a l'entrada de l'AVE a Galícia.

D'altra banda el Palau de les Arts tampoc rep un tracte igualitari amb la resta d'Espanya. Així, rebrà una aportació 600.000 euros enfront del Teatre Real de Madrid (9'39 milions), el Liceu de Barcelona (7'11 milions) o la Maestranza de Sevilla (1'68 milions).



1 comentari:

Anònim ha dit...

Montem un pollo a Tavernes