L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dijous, 6 d’abril de 2017

Bankia ja no és entitat col·laboradora de l’Ajuntament en negar-se a pagar un deute de 140.000 euros.
L’Ajuntament de Tavernes ja no treballa amb Bankia com a conseqüència d’un deute que té amb el consistori i que es nega a pagar. No cal ni dir que si Bankia deu 140.000 euros a l’Ajuntament es com si li ho deu a tots els veïns i veïnes, donat que els diners municipals són de tot Tavernes.

Els ciutadans de Tavernes que hagen de pagar qualsevol cosa a través d’aquest banc no podran fer-ho a partir d’avui. Tanmateix, la decisió no afectarà les domiciliacions particulars dels rebuts d’impostos municipals.

Bankia tampoc no tornava a l’Ajuntament dos avals de primer requeriment, sense cap de justificació. Després d’altres dos requeriments, notificació de la providència de constrenyiment, reunions amb directius i assessors de Bankia, i els diversos contactes entre l’Alcaldia i interlocutors de l’entitat, el banc ha pagat l’import principal dels dos avals.

Però a Bankia li passa com a qualsevol de nosaltres: si paguem amb retard i fóra de termini ho hem de fer amb recàrrec. El deute  de Bankia puja a més de 140.000 euros (per recàrrecs i pels interessos de demora per no pagar a temps) però el banc es nega a pagar-los.

El regidor d’Economia i Hisenda, Perfecto Benavent, ha explicat que “s’ha buscat la col·laboració amb el banc des de fa temps per a trobar una solució. Lamentem haver arribat a aquesta situació, però hem requerit la intervenció d’interlocutors de Bankia reiterades vegades per a aclarir els assumptes pendents. En vista que no han complit amb l’obligació, des de l’Ajuntament continuarem amb els procediments legals que calguen”

A hores d’ara, l’Ajuntament de Tavernes ha posat els mecanismes necessaris per a cobrar el deute de més de 140.000 euros per via executiva.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I com paguem els que estem en Bankia i no tenim impostos domiciliats?

Anònim ha dit...

A per ells

La Cotorra de la Vall ha dit...

A qualsevol altre banc del llistat que hi ha en els rebuts

La Cotorra de la Vall ha dit...

A qualsevol altre banc del llistat que hi ha en els rebuts

Anònim ha dit...

Si no fora per la hipoteca q em nuga a BANKIA, ja els hauria enviat a... fa temps!