L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 26 d’abril del 2017

PLENARI ABRIL 2017: Les parades i casetes de la Fira de Sant Jaume no pagaran taxa d'ocupació de sòl


L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el passat plenari una proposta del govern municipal de Compromís en el sentit que no pagaran taxa d'ocupació les parades o casetes que acudeixen a l’exposició anual de productes valencians, la denominada Fira de Sant Jaume, mentre dure l’esdeveniment.

L’objectiu és fer que la fira siga més atractiva per a les empreses que vulguen exposar-hi els seus productes. Així, els comerços i marques que hi estiguen interessats tenen un al·licient més per a vindre a la fira vallera en no pagar l’ocupació de sòl, que costava al voltant de 220 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, van coincidir en el plenari a dir que és una mesura que intenta atraure més gent a la fira de Sant Jaume i així donar-li més impacte i més atractiu turístic.

Enguany, i segons ha assenyalat el regidor responsable d'Agricultura, Javier Escrihuela, la fira de productes valencians canviarà el format tradicional que hem vist fins i ara i es treballa per incloure diversos espectacles i desfilades, així com espais d’oci per a xiquets i adults. 

L'obertura de les portes s'ha previst per al dia 21 de juliol i fins al dimarts 25.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I per als comerços de la platja res? Cap ajuda?

Anònim ha dit...

Veig una bona ajuda que els porten als comerços de la platja el negoci a la porta de casa sense tindre que menejar-se, ni montar res, ni desplaçar-se a un altre poble.