L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 29 d’abril de 2017

Tavernes celebra avui la "I Fira Solidària" al passeig del País Valencià

 
Tavernes celebra avui la "I Fira Solidària" al passeig del País Valencià organitzada per Càritas Interparroquial i amb col·laboració de l'Ajuntament i la participació de gran part de les associacions locals.
 
La fira s'hi desenvoluparà entre les 17 hores i fins  a les 20:30 hores. La fira se situarà al llarg del carrer que dóna al passatge. Entre altres activitats s'han previst tallers pels més menuts, explicació de les tasques que duen a cap les distintes associacions i un berenar de xocolate per una bona causa.
També està anunciada una excursió solidària al Clot de la Font, on caldrà portar un quilo de menjar per participant. L'excursió estarà organitzada i guiada pel Centre Excursionista.