L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 22 d’abril del 2017

I Fira Solidària a Tavernes per al dissabte, dia 29 d'abril.



Tavernes celebrarà la "I Fira Solidària" el pròxim dissabte, dia 29 d'abril, al passeig del País Valencià.

Organitzada per Caritas Interparroquial i amb col·laboració de l'Ajuntament i la participació de gran part de les associacions locals (vore el cartell)  s'hi desenvoluparà entre les 17 hores i fins  a les 20:30 hores, per tant conviaurà amb la "Trobada de Dansaes" prevista per aqueix mateix dia.

La fira se situarà al llarg del carrer que dóna al passatge a la carretera mentre les dansades s'ubicaran al centre del passeig.

Seran per tant dos esdeveniments que donaran ambient en un dia que es vol ple de solidaritat.

Entre altres activitats s'han previst tallers pels més menuts, explicació de les tasques que duen a cap les distintes associacions i un berenar de xocolate per una bona causa.

També està anunciada una excursió solidària al Clot de la Font, on caldrà portar un quilo de menjar per participant. L'excursió estarà organitzada i guiada pel Centre Excursionista.