L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 18 d’abril de 2017

Activitats recreatives i culturals per a xiquets i xiquetes en aquesta setmana festiva
La regidoria de Cultura que dirigeix Encar Mifsud, de Compromís, ha organitzat diverses activitats culturals i recreatives dirigides al públic infantil per tal que puguen aprofitar aquestes dies de vacances escolars.

Demà dimecres, dia 19, a les 12 de migdia i en la Biblioteca Municipal hi ha anunciat un contacontes amb Eva Andújar sota el títol de “La bugada de contes”. El pròxim divendres, dia 21, també en la Biblioteca Municipal s’escenificarà “Contes de Pasqua” amb la participació de Rosana Mira y Patri Aranda.


El dijous, a les 12 de migdi, i a la Casa de la Cultura hi ha l’espectacle “Imaginamàgia” de Magicmazo.

"Imaginamàgia" és un espectacle dirigit a tota la família on els menuts són els protagonistes. S’intenta estimular la imaginació: T’imagines què?...  i així amb la imaginació podem vore com canvia el color dels mocadors, com tres cordes distintes semblen canviar... un espectacle entretingut on algun petit espectador podrà ser mag per uns moments.