L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 11 d’abril del 2017

Tavernes millora el servei de salvament i socorrisme que s'inicia el dijous


L’Ajuntament de Tavernes inicia el dijous el servei de salvament i socorrisme amb una novetat positiva: ha ampliat el servei amb l’objectiu de millorar  la vigilància de les dues platges, la Goleta i Tavernes. 

Amb aquesta mesura, el govern de Compromís ofereix major seguretat en les zones de bany més freqüentades en Setmana Santa, tant pels residents com pels turistes.

Durant tots els caps de setmana del present mes d’abril, inclosos els dies festius, tot el mes de maig i fins al 15 de juny, dates en què no es prestava vigilància, enguany n’hi haurà. Cal també remarcar que a partir del 16 de juny i fins al 30 de setembre, amb la continuïtat que requereix la temporada estival, els socorristes vigilaran les dues platges de Tavernes.

El govern de Compromís atén amb aquestes millores les reivindicacions dels empresaris, comerciants i visitants de la platja. La decisió representa una de les apostes del govern municipal perquè les dues platges de Tavernes milloren els seus serveis i, en conseqüència, la seua oferta turística.