L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 29 d’abril de 2017

Clausura de la Setmana Cultura de la Gent GranLa Setmana Cultural dirigida a la gent gran que ha organitzat la regidoria de Serveis Socials va concloure ahir divendres amb un sopar de germanor d'entrepà celebrat al Braç Treballador i que va comptar amb l'animació d'un duet, amb la qual cosa els assistents van passar una vetlada molt agradable.


La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, ha valorat positivament aquesta tercera edició de la Setmana Cultural perquè ha estat un lloc d'encontre de la gent major on han gaudit d'excursions, xerrades, tallers de cuina i sobre tot, d'un bon ambient i una bona harmonia entre els participants. 


Dins de les activitats de la setmana, les Ames de Casa Tyrius van oferir un taller de cuina, amb la confecció de diversos plats i postres. Us oferim unes imatges també.